Història

Aquesta petita empresa familiar data els seus orígens l’any 1930. Situada al carrer Verdaguer, 21 de Roda de Ter. Per la majoria ha estat i és coneguda com a “Cal Ferrer”, ja que quan es va començar l’activitat estava dedicada a ferrar cavalls i arreglar eines pels pagesos. Deu anys després ja es construien remolcs de tractors i carros, posteriorment es va passar a la construcció d’estructures metàl·liques per a granges i coberts. I en una tercera etapa, l’any 1977, vam iniciar l’activitat prèvia a l’actual, la fabricació de tancaments i complements en alumini, la qual cosa ens donà l’experiència i l’idea per començar a treballar el PVC.

Amb aquesta gran experiència i coneixedors del que demanava el mercat (cada vegada més Europeu) en aquells moments, ens vam llençar de ple en la fabricació del PVC, un producte que degut al seu elevat cost i al desconeixement en el nostre país, en aquelles dates tenia molt poca acceptació. No obstant estàvem convençuts que les seves grans qualitats i l’experiència de països tan avançats com Alemanya, França o Bèlgica ens abocava cada cop més a la utilització del producte i per això vam voler ser els primers de la nostra Comarca i també un dels prioners a Catalunya en aquest ram.

Ara podem dir que el temps ens ha donat la raó i podem demostrar la nostra experiència, oferint als nostres clients el producte i el servei tant tècnic com humà que es mereixen, perquè la nostra empresa sempre ha considerat que tan important és el producte i la seva fabricació com l’acompanyament d’un bon servei i d’una bona col·locació.